≡ Menu

Praktisch

Kosten en vergoedingen

Relatietherapie kost € 60,- per persoon voor een sessie van 5 kwartier. Voor een kennismakingsgesprek geldt hetzelfde tarief.

Gestalttherapie valt als complementaire of alternatieve gezondheidszorg onder de aanvullende verzekering en wordt door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed. Ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen: NVAGT, NAP, RBCZ (kijk voor meer informatie bij Therapeut). De website van independer.nl geeft informatie over mogelijke vergoedingen voor gestalttherapie binnen uw zorgverzekering: overzicht vergoedingen.

Klachtenregeling

Mijn praktijk heeft een onafhankelijke klachtenregeling en valt onder het algemeen tuchtrecht. Mijn praktijk is aangesloten bij de erkende geschillencommissie voor de complementaire en alternatieve geneeswijzen SCAG.

Locatie

De praktijk Relatietherapie Nijmegen ligt in het centrum van Lent, aan de Lentse Schoolstraat 10. Dit is net over de Waalbrug, vlakbij Nijmegen (Nijmegen-Noord). Parkeren in de Lentse Schoolstraat is gratis.

Bereikbaarheid per auto. De praktijk voor relatietherapie is door de ligging nabij de A325, de Waalbrug en de Oversteek goed bereikbaar voor mensen uit de Betuwe, het Rijk van Nijmegen en de Veluwe.

Bereikbaarheid per fiets. De praktijk ligt op fietsafstand van Lent, Oosterhout, Elst, Bemmel, Nijmegen, Weurt, Beek-Ubbergen.

Bereikbaarheid per trein. Het treinstation Nijmegen-Lent ligt op minder dan 10 minuten loopafstand van mijn praktijk.

Klik hier voor een kaart van de Lentse Schoolstraat
Klik hier voor reisadvies per openbaar vervoer